İnegöl'ün Anlık Haber Kaynağı. İnegöl'ün Sesi. En Son Haberler, Canlı Yayınlar, Fotoğraf ve Video Galerileri İle İnegöl'ün Gündemi Burada...

29 Mart 11:10 SGK bankalarla anlaştı, emekli promosyonları tutarı yükseltildi! İşte yeni rakamlar

resim yükle resim yükle resim yükle

Bizler Bu Fitneye Ortak Olmayacağız

Giriş : 24.10.2017 18:43 - Güncellenme : 24.10.2017 18:47

Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, Büyükşehir Belediye Başkanlarının istifasıyla ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu. Demirel ; ”Partimizin genel başkanı, davamızın lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tebliğ etmesi üzerine, Türkiye genelinde bir değişim, dönüşüm hareketi yaşanmaktadır. Bu değişim ve dönüşüm hareketleri milletimizden toplanan veriler üzerine gündeme gelmiştir. AK Parti, yaptığı her çalışmayı anketler ile gözlemleyen, atılan yada atılacak her adımı anketler ile sorgulayan gelenekte bir partidir. Bu duruma göre de partimiz gerekli çalışmalar yürütmüş ve bir kaç büyükşehir belediye başkanının istifa etmesinin daha doğru olacağını kararlaştırmıştır. O belediye başkanları da dava bilinci ile hareket ederek, istifa etmeyi kendilerine bir görev addetmişlerdir .

 

Burada çok çeşitli spekülasyonlar ortaya çıkabilir. Çeşitli algı operasyonlar, türlü fitne ateşi ortaya atılabilir. Bizler AK davanın, AK neferleri olarak bu fitneye ortak olmayacağız. İlk gün ki gibi sadece ve sadece milletimize hizmet etmenin derdine düştük ve düşmeye devam edeceğiz. Görüyorsunuz, İnegöl’ün her yerinde millete hizmet ediliyor. Köprülü kavşaklar yapıldı, Mesudiye Alt Geçidi yenileniyor.  Şehitler Köyü’nde şimdi bir kavşak yapmak için hazırlanıyoruz. O proje bitince yenileri gelecek, velhasıl durmak yok yola devam diyerek devam ediyoruz.

kemeravm.gif resim yükle resim yükle resim yükle

SON HABERLER