İnegöl'ün Anlık Haber Kaynağı. İnegöl'ün Sesi. En Son Haberler, Canlı Yayınlar, Fotoğraf ve Video Galerileri İle İnegöl'ün Gündemi Burada...

28 Mart 23:02 Fatih Erbakan ‘İstanbul adayını çekmeye hazırız’ dedi

resim yükle resim yükle resim yükle

İnegöl’ü Gururla Temsil Ettiler

Giriş : 10.09.2018 15:01 - Güncellenme : 10.09.2018 15:02

7’8’9 Eylül tarihlerinde düzenlenen 737. Ertuğrulgazi’yi Anma Söğüt Şenliklerine katılan İnegöl Ertuğrul Gazi Derneği bu etkinlikte İnegöl’ü de temsil etmişti.

Konu ile ilgili açıklama yapan İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Mehmet Erim açıklamalarda bulundu . Mehmet Erim “Dernek olarak çadır kurduğumuz şenliklerde folklor ekibimiz, üye ve yöneticilerimize İnegölümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.

İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Olarak Söğüt Şenliklerinde TBMM Başkanı Sayın Binali Yıldırım’ı karşıladık. Ayrıca Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ve önceki Dönem Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıoğlu ile birlikte Bilecik protokolü ve misafir bürokrasi temsilcilerini çadırımızda misafir etmenin gururunu yaşadık.

Türkiye’nin dört bir tarafından gelen misafirlere derneğimizi tanıtarak güzel şehrimiz İnegöl’ü anlattık.

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği olarak şehrimizi, kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi tanıtmaya ve anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

kemeravm.gif resim yükle resim yükle resim yükle

SON HABERLER