İnegöl’de oynanan maçta skandal iddiası !

Kırmızı kart görmemişti
TFF kayıtlarına göre Suat Vatansever’in Ayvalıkgücü maçında kırmızısı yok. Bu da oyuncunun hakem raporuna göre disipline verilmiş olduğunu göstermekte. Ceza kararını muhtemelen maçtan sonra öğrenen Tekirdağspor’a tedbir kararının, Linyitspor karşılaşmasından önce tebliğ edilip edilmediği, olayda bir ihmal bulunup bulunmadığı konusunda taraflardan henüz bir açıklama yapılmadı.
Penaltı atmak için karşılaşabilirler
Eğer Tekirdağspor kusurlu bulunursa kurallara göre maç 3-0 Linyitspor lehine tescil edilecek. Bu durumda Linyitspor ve Ayvalıkgücü’nün puanları eşitlenecek ve kazananı belirlemek için takımlar tarafsız bir merkezde penaltı atışları yapacak.
Haber: Mustafa Seçilir
Bu haber 490 kez okundu.
HABER LİSTESİ
-
01
İnegöl’de elektrik kesintisi !İnegöl’ün birçok mahallesinde 7,8 Mayıs tarihlerinde elektrik kesintileri olacak. -
02
Kurtuluşspor’da görev dağılımı gerçekleşti !İnegöl Kurtuluş Spor Kulübünde yapılan genel kurul sonrası mevcut Başkan Yalçın Atalay güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi. -
03
İnegöl’de silahlı saldırgan tutuklandı !Mesudiye Mahallesi’nde trafik kazası sonrasında iki kişiyi silahla vuran şahıs bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. -
04
Tarih verdi ve uyardı !Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Memiş altın 1.400 lira olacağı tarihi de açıkladı ve uyarıda bulundu. -
05
En Düşük Emekli ve Memur Maaş Zammı Belli OlduNisan ayı enflasyon oranlarının da açıklanmasıyla beraber 4 aylık enflasyona göre memur ve emeklilerin alacağı en düşük maaş miktarı belli oldu.