İnegöl'ün Anlık Haber Kaynağı. İnegöl'ün Sesi. En Son Haberler, Canlı Yayınlar, Fotoğraf ve Video Galerileri İle İnegöl'ün Gündemi Burada...

28 Mart 12:15 Alinur Aktaş malvarlığını açıkladı !

resim yükle resim yükle resim yükle

1411 Kur’an-ı Kerim Hediye Edilecek

Giriş : 07.05.2021 16:41 - Güncellenme : 07.05.2021 16:41

İnegöl Belediyesi, Kur’an-ı Kerim’in indirilişinin 1411’ inci yıl dönümünde sosyal medya üzerinden düzenleyeceği Kadir Gecesi özel programı ile 1411 kişiye Kur’an-ı Kerim hediye edecek.

Kur’an-ı Kerim’in indiriliş günü ve Ramazan Bayramının habercisi olan Kadir Gecesi’ne özel bir program hazırlayan İnegöl Belediyesi, 07 Mayıs Cuma akşamı saat 22.30’da sosyal medya üzerinden vatandaşlara manevi ruhu yaşatacak. İlahi, kaside ve Kuran tilaveti ile ‘Kadir Gecesi Özel’ programına katılan vatandaşların arasından bin dört yüz on bir kişiye günün anlamına özel Kur’an-ı Kerim hediye edilecek.

CANLI YAYINDA SİZLERLE BİRLİKTE OLACAĞIZ

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kadir Gecesi’ne özel hazırlanan programla Kur’an hediye edileceğini açıkladı. Başkan Alper Taban, ‘’Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne eriştiren Rabbimize şükürler olsun. Salgın sürecinde çeşitli etkinliklerle sosyal medya aracılığıyla sürekli vatandaşlarımızla birlikte olduk. Bu gece de 22.30’da  üzerinden yayınlanacak ‘Kadir Gecesi Özel’ programıyla ilahiler, kasideler, Kur’an tilavetleri ve semazen gösterileri ile vatandaşlarımıza Kadir Gecesi’nin manevi ruhunu yaşatmış olacağız. Ramazan Bayramı’nın habercisi, Kur’an-ı Kerim’in indirildiği 1411 ‘inci yılı nedeniyle programımızda soracağımız sorular neticesinde 1411 kişiye Kur’an hediye etmiş olacağız. Bu vesileyle Rabbimiz geçirdiğimiz virüs salgınının üstesinden hep birlikte gelmeyi, sağlık ve sıhhatle bayrama eriştirmeyi nasip etsin.’’ dedi.

kemeravm.gif resim yükle resim yükle resim yükle

SON HABERLER