Tartışma iddiaları sonrası başlatılan arama çalışmalarında 300 kişilik ekip karadan, havadan ve denizden arama yapıyor.

Kamp Sonrası Ortadan Kayboldu
Elif Kumal, Kapıdağ Yarımadası'nda erkek arkadaşı Enis G. ve bir arkadaşlarıyla kamp yaptığı sırada çıkan tartışmanın ardından otomobiliyle bölgeden ayrıldığı iddiasıyla kayboldu.

Kamera ve Sinyal Yok
Güvenlik kameralarında Kumal'ın aracının Erdek ya da Bandırma yönüne gittiğine dair görüntüye rastlanmadı. Cep telefonundan da sinyal alınamadı.
Tırnak İzi ve Darbetme İddiası
Gözaltına alınan Enis G.'nin yüzünde tırnak izleri olduğu öne sürülürken, üçüncü kişi ifadesinde tartışma sırasında darp iddiasında bulundu.

300 Kişilik Arama
AFAD koordinasyonunda jandarma, sahil güvenlik ve gönüllü ekipler ormanlık alanlar, gölet ve sahil hattında dron destekli arama çalışmalarını sürdürüyor.