Dolar’ın ateşi yükseldi !

Uzun bir süre 14,5-15 sınırında devam eden dolar 15 TL’yi geçtikten sonra yükselişi durdurulamıyor. 2022 yılının en yüksek seviyelerini gören dolar saat 10.33 itibariyle 15,45 TL’den işlem görerek korkutmaya devam ediyor. 21 Aralıktan sonra ilk defa bu seviyeleri gören dolar 2022 yılının en yüksek seviyesini görmüş durumda.
Hafta başından beri durmadan yükselen dolar güne yine yükselişle başladı. Gün içerisinde en düşük 15,38 TL’yi gören dolar gün içinde 15,47’yi de görerek 15,5 seviyesine merdiven dayadı. Son 6 günde TL, dolar karşısında yüzde 5 civarında bir değer kaybetti.
Reuters’ın görüşlerine başvurduğu beş işlemciden dördü dolar/TL’deki yeni bandı 15-15.5 olarak tahmin ederken, bir bankacı ise 15.5-16 bandını öngördü. Bankacılar önümüzdeki haftalarda bandın daha net seçilebileceğini belirtti.
Gün içerisinde yaklaşık 7-8 TL civarında bir iniş çıkış yaşayan altın kısa bir süre için sabit bir bandı yakalamış gibi duruyor. 905-915 TL arasında gidip gelen gram altın 10.38 saatlerinde 9085 lirandan işlem görmeye devam ediyor.
Ons altının fiyatı ise aynı saatlerde 1828 dolardan işlem görüyor.
Bu haber 270 kez okundu.
-
Süt Ürünlerine Zam Bir Litresi 21 Lirayı Gördü !
-
Beyaz Eşya ve Elektronik Ürünlere Büyük Zam Geliyor
-
İnegöl Belediyesi’nden Gençlik Haftasına Özel Program
-
Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonları İnegöl’den
-
Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası İnegöl’de Yapılacak
-
Nureddin Nebati ; Enflasyonu beklentiler yükseltiyor !
HABER LİSTESİ
-
01
Süt Ürünlerine Zam Bir Litresi 21 Lirayı Gördü !Süt Ürünlerine Durmadan Zam Geliyor: Bir Litresi 21 Lirayı Gördü Süt üreticisinin zararını korumak amacıyla çiğ süte yapılan zamlar üreticiye yaramadığı gibi vatandaşı da zamma boğdu. -
02
Beyaz Eşya ve Elektronik Ürünlere Büyük Zam GeliyorÜlkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar dünyada da boy gösteriyor. Samsung, çip fiyatlarına zam yapıyor, bu yüzden birçok elektronik ürün ve beyaz eşyaya yüzde 20 zam gelecek. Eşyalarınıza iyi bakın. -
03
İnegöl Belediyesi’nden Gençlik Haftasına Özel Programİnegöl Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını da içerisinde barındıran Gençlik Haftası kapsamında 16-30 yaş aralığındaki gençler için özel bir program hazırladı. -
04
Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonları İnegöl’denAydın’da yapılan 2021-2022 sezonu Okullar Arası Minikler Küçükler Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonasında şampiyonlar İnegöl’den çıktı. -
05
Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası İnegöl’de YapılacakTürkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 2. Etabı İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) ev sahipliğinde İnegöl’de gerçekleştirilecek.