Ağabeyi Tarafından 14 Yerinden Bıçaklanan İnegöllü Genç Kız Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 27 yaşındaki Mehmet Ateş, üniversite öğrencisi kız kardeşi Nazife Ateş’i çıkan tartışmada 14 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Ağabeyi Tarafından 14 Yerinden Bıçaklanan İnegöllü Genç Kız Hayatını Kaybetti

Aslen İnegöllü olan ve yaz tatili için ailesinin yanına gelen Ege Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Nazife Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Salkım Evler Mahallesi 3523 Sokak’taki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, anneleriyle birlikte yaşayan Mehmet Ateş ile kız kardeşi Nazife Ateş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Ateş, mutfaktan aldığı bıçakla kız kardeşine saldırdı. Nazife Ateş, kaçmak isterken kapıyı açıp içeri giren komşular müdahale etmeye çalıştı. Ancak Mehmet Ateş, kız kardeşinin üzerine oturup bıçaklamaya devam etti. Bu sırada çıkan arbedede anne de elinden yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Nazife Ateş’in cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Öte yandan, gözaltına alınan Mehmet Ateş’in psikolojik sorunları nedeniyle daha önce tedavi gördüğü, ancak son dönemde tedavisine ara verdiği iddia edildi. Ailenin babasının yıllar önce vefat ettiği, Nazife Ateş’in ise İzmir’in Ödemiş ilçesinden Manavgat’a tatil için geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN