Tarih: 11.03.2015 08:10

AK PARTİ SANDIGINA SAHİP ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Türkiye genelinde 7 Mart’ta “ Sandığa Sahip Çıkıyoruz” sloganıyla Sandık başkanları ve yönetimlerinin mahalle koordinatörleriyle birlikte toplayarak 7 Haziran 2015 genel seçimlerine yönelik kontrollerini yaparak bilgilendirmelerde bulundu.

 İlçe başkanı Adem Demirel Çalışmaları yerinde inceledi.

  AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı 7 Mart 2015 tarihinde saat14.00 itibari ile Türkiye geneliyle birlikte eş zamanlı olarak yürütülen “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” sloganıyla Mahalle yönetimleri ve Sandık Başkanları ve yönetimlerinin yer aldığı gruplarla ilgili olarak sandık bazlı toplantılarını gerçekleştirdi.

İlçe merkezinde bulunan mahallelerin sandık yönetimleri 3 farklı merkezde, yeni mahalle olan yerlerdeki sandık yönetimleri kendi mahalle merkezlerinde toplandılar.

İlçe merkezinde toplanan tüm sandık yönetimlerini belediye başkanı Alinur Aktaş ile birlikte gezen ilçe başkanı Adem Demirel “sandık yöneticilerimin ve başkanlarının hazır olmalarının gururunu yaşıyorum” dedi.

Kurulduğu günden bu yana girdiği her seçimden oylarını arttırarak galip çıkan Ak partinin bu başarılardaki gerçek aktörlerinin sandıklarda çalışan sandık yöneticilerinin ve seçim günü sandığa sahip çıkan sandık başkanlarının olduğunu belirten ilçe başkanı Adem Demirel, çalışma disiplini içerisinde görev bilinciyle hareket ederek bu programa katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Programla ilgili açıklamalarda bulunan başkan Adem Demirel “Bu çalışmada hedefimiz sandıklarımızın yönetimlerinin bilgilendirilmesi idi. 3 sandıktan az olan mahallerimizde sadıklarda 3 görevlimiz var, 3 ten fazla sandık olan mahallerimizde ise sandıklarımızda 9 görevlimiz var. 116 mahallemizde toplam 508 sandık mevcut. Teşkilat olarak sandığa sahip çıkıyoruz çalışması her seçim öncesinde önem verdiğimiz bir program. 7 Mart 2015 tarihinde saat 14.00 da Türkiye geneliyle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada gördüm ki İnegöl ilçe teşkilatı sandığına sahip çıkmış ve 7 Haziran genel seçimlerine hazır. Programın gerçekleşmesinde görevli arkadaşlarıma ve sorumluluklarının farkında olarak görev bilinciyle adeta koşarak sandığına sahip çıkan sandık yöneticilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —