Tarih: 13.12.2018 11:45

Ankara'da Tren Kazası Ölü Ve Yaralılar Var

Facebook Twitter Linked-in

Ulaştırma Bakanlığı: YHT, kontrol lokomotifine çarptı Kaza Marşandiz istasyonunda meydana geldi. Ankara Valiliği konu hakkında ilk yaptığı açıklamada YHT ile banliyö treninin çarpıştığını belirtti. Açıklamada, “Ankara’dan Konya’ya giden Yüksek Hızlı Tren banliyö treniyle çarpıştı” dendi. Ulaştırma Bakanlığı da ilk yaptığı açıklamada YHT'nin kontrol lokomotifine çarptığını ve 20 kişinin yaralandığını bildirdi. Bakanlık açıklamasında 'Lokomotifin orada olmaması gerekiyordu' denildi.
Şahin: 4 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi yaralandı Daha sonra bölgeye giden Ankara Valisi Nasip Şahin, 4 kişinin öldüğünü, 43 vatandaşın da yaralandığını açıkladı. Şahin, tren kazasının YHT'nin aynı güzergâhta yol kontrolü yapan kılavuz trene çarpması sonucu geldiğini de söyledi. İNEGÖLLÜLER VARDI
Ziraat Bankası ile İnegöl Belediyespor arasında oynanan voleybol maçını izlemek üzere Belediyespor yöneticisi Eşref Yiğit, Nuhi Çolak, Furkan Baştürk,Yasin Altuntepe , Eyüp Beyhan ve Uğur Şencan Bozüyük'ten hızlı trene bindi. Yöneticileri Ankara'da indiren tren bir süre Ankara Garında sefer saatini bekledikten sonra gece saatlerinde Konya'ya doğru hareket ettiği sırada kaza geçirdi. Tren'den Ankara'da inen İnegöl Belediyespor'lu yöneticiler büyük bir felaketin eşiğinden dönmüş oldu.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —