Tarih: 01.05.2015 19:43

BUNADA ŞÜKÜR.

Facebook Twitter Linked-in

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ligin ilk yarısını hedefleri doğrultusunda bitiren temsilcimiz İnegöl spor, ligin ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlardan sonra zirveden koparak eleştirilerin hedefi olmuştu.

Dün deplasmanda Diyarbakır B.B.'nin konuğu olan ekibimiz hedefsiz rakibi karşısında 4 – 2 'lik skorla galip gelerek ligin bitimine 1 hafta kala play-off'u garantilemiş oldu.

Maçta bir ara 3 – 0 gibi net bir skoru yakalayan ekibimiz, maçın son dakikalarında kalesinde gördüğü iki golle skorun 3 – 2 olmasına engel olamadı.Müsabakanın 87.dakikasında oyuna giren Mümin Aysever son saniyelerde attığı golle skoru belirlemiş oldu.

Bu sonuçla matematiksel olarak play-off'u garantileyen ekibimiz play-off ilk maçında Hatayspor takımıyla eşleşmiş oldu. Son hafta oynanacak maçlarda alınacak sonuçlar ilk maçların hangi sahada oynanacağını belirleyecek.

Bilindiği gibi bu sene play-off'lar tarafsız sahada değil, 2 maç üzerinden ve rakiplerin kendi sahalarında 1'er maç oynama esasına göre olacak.

Grubun 2.'si ile 5.'si oynarken 3.ile 4.takımlar karşı karşıya gelecek.

Dün İnegölspor cephesinde bunlar yaşanırken, İnegölümüzün güzüde camialarından Kafkassporun da Kestelspor ile BAL ligi play - off maçı oynandı. İnegöl’lü sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta 1 penaltısı verilmeyen Kafkasspor karamboldan yediği golle dramatik bir şekilde maçı kaybetmiş oldu. Maç genelinde İnegöl'e ve İnegöl halkına yönelik çirkin ve kötü tezahüratlarda bulunan Kestelspor taraftarları maçı sonu istenmeyen hadiseler yaşanmasına da neden oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —