Tarih: 06.03.2019 16:05

Bursa’da uyuşturucu operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;
İlimiz genelinde “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak veya Bulundurmak” suçundan farklı adreslere yönelik düzenlenen operasyonlarda toplam 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda;  Bir miktar esrar, bir miktar sentetik kannabinoid ve bir miktar metamfetamin maddeleri ele geçirildi.
İlimiz genelinde düzenlenen diğer operasyonlarda ise; “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti” yaptıkları tespit edilen S.G., V.T., M.T., İ.T., M.S., F.Y., E.E., K.Ç. ve M.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda; Satışa hazır halde paketlenmiş 60 gram esrar, satışa hazır halde paketlenmiş 15 gram metamfetamin, bir miktar sentetik kannabinoid, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5110 tl banknot, bir adet hassas terazi ele geçirildi.
Yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan 13 şahıstan 4’ü hakkında “Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak veya Bulundurmak” suçundan adli işlem yapıldı.  V.T., M.T., İ.T., M.S., F.Y., E.E., K.Ç. ve M.Y.  isimli şahısların adli işlemleri devam etmekte olup, S.G. isimli şahıs ise, hakkında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildi.’’ ifadeleri yer aldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —