Tarih: 23.02.2015 19:53

COŞKUN'DAN AKTAŞ’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti'den Aday Adayı olan İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, istişare ziyaretleri kapsamında İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Faruk Coşkun ziyarette, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde Bursalılara hizmet etme arzusuyla Milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

AKTAŞ’TAN BAŞARI TEMENNİSİ

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aktaş, 11 yıldır birlikte İnegöl’e hizmet verdikleri Milletvekili aday adayı Faruk Coşkun’un çıktığı bu yolda kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, halka hizmet adına çıktığı zorlu yolda milletvekili aday adayına başarılar diledi.

BU GÖREVLER GÜZEL GÖREVLER”

Coşkun’un talip olduğu görevin güzel bir görev olduğunu dile getiren Aktaş, “Bu görevler güzel görevler. Milletimize, şehrimize, ülkemize hizmet etme noktasında olan tüm aday adaylarımız bu süreçte, demokrasinin getirdiği kurallar çerçevesinde başvurularını yapıyor. Allah herkes için hayırlı olanı nasip etsin” diye konuştu.

BİRLİK OLURSAK BAŞARILI HİZMETLER YAPARIZ

Aktaş konuşmasının sonunda, “Hepimizin amacı ve gayesi; insanlara, ülkeye en iyi hizmeti yapmaktır. Bu yolda bazılarımız partili olacak, bazılarımız Belediye Başkanı, bazılarımız ise Milletvekili. Herkesin ayrı bir görevi, farklı hizmet yollarında halka hizmet etme çabası olacak. Benim düşüncem hep birlikte olursak tüm zorlukların üstesinden gelir, başarılı hizmetler yaparız. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —