Tarih: 16.03.2018 09:21

Federasyondan Rumeli Derneğine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

5 Martta seçimli olağan kongrede 6 yıl aradan sonra Salim Kaplan'dan İnegöl'deki Rumeli sancağını devralan İnegöl Rumeli Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini  başkanı Fatih Saman ve yönetim kurulunu geçtiğimiz akşam Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu başkan ve yöneticileri dernek binasında ziyarette bulundu.

Bursa´daki 14 Rumeli göçmen derneğinin bir araya gelerek kurduğu Rumelifed´in Başkanı Adem Serbest ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Rumeli Derneği Başkanı Fatih Saman’ı ziyaret ederek tebrik ziyaretinde bulundu.

DESTEKLERİNE İHTİYACIMIZ VAR

Ziyarette, konuşan İnegöl Rumeli Derneği Başkanı Fatih Saman, ülkeye ve topluma faydalı çalışmalar yaptıklarını söylerken yerel, ulusal ve uluslararası projeler planladıklarını anlattı. Saman konuşmasında ''Bütün bu projelerde özellikle RUMELİFED’İN desteğine çok ihtiyacımız olacak bu akşamda bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başta Rumelifed başkanı Adem Serbest olmak üzere yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz Öncelikle kardeşlik duygusunu üst düzeyde tutulmalıdır. Son yıllarda birlik ve bütünlük için her türlü zorluğa rağmen gerekli adımlar atılıyor' Balkan dernekleri birbirine rakip olmadan farklı branşlarda çalışmalıdır. Rumelifed´in ziyaretinden memnuniyet duyduk. Ülkemize ve Balkanlara yönelik ortak projeler geliştirmek istiyoruz' sözlerine yer verdi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Rumelifed Başkanı Adem Serbest ise, ''İnegöl Rumeli Derneği büyük bir camia bunu geçtiğimiz kongrede Rekor katılım sağlayarak ispatlamış oldu kendilerine bu kutlu vazifede başarılar diliyorum. Her zaman yanlarında olacaklarını yineleyen Rumelifed Başkanı Adem Serbest birlik ve beraberlik içinde uzun süre güzel projelerde İnegöl Rumeli Derneği ile bir arada olmak istediğini söyledi. Ziyaretin sonunda Rumelifed Genel Başkanı Adem Serbest Rumeli Derneği Başkanı Fatih Saman’a Federasyon flamalarını hediye etti.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —