HEDEF PLAY OFF

HEDEF PLAY OFF

HEDEF PLAY OFF

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan İnegölspor’da sakatların da artmasıyla alınan puan kayıpları şampiyonluk hedefinin çok uzağında kalmıştı. Önceki haftadan play-off'a kalması kesinleşen İnegölspor bu hafta kendi açışından formalite, rakip adına ise bir nevi küme düşmeme mücadelesiydi.

Maça gelecek olursak gençlerden kurulu bir kadro ve oyuncuların istekleri ileriye dönük iyi sinyaller verdi. Özellikle sağ bek ve açıkta oynayan Enes Bayır ve solda oynayan Ali Aytemur gelecekte bu takımın as oyuncuları olabileceklerini hissettirdiler. Orta alanda Muhammet Öz kusursuz oynadı ve bu genç futbolcunun üstüne çalışılmalı diye düşünüyorum.

İnegöl spor’un en önemli kazanımı ise aylardır sakat olan Raif Demir ve Mustafa Vargel'in sahalara dönüşüydü. Bu iki oyuncunun play-off sürecinde takıma pozitif bir enerji katacaklarını ve takımın havasını değiştireceklerine inanıyorum. Maç 90 dakika İnegöl sporun üstünlüğü ile sona erdi ve maçı Mümin Aysever'in golleriyle 2–1 kazanmasını bildi.

Play-offlar normal ligin havasından çok farklı geçecektir. İlk maç perşembe günü Hatayspor ile kendi sahamızda. Statünün içeride dışarıda olduğunu düşünecek olursak ilk amacımızın gol yememek olması gerekiyor. Rakip kalede atılacak her gol hem rövanş maçına avantaj sağlayacak hem de yarı final yolunu daha da aralayacak. Ben play-ooflarda sağlam defans bloğuyla İnegöl spordan umutluyum...

Perşembe günü vurduğun gol olsun İNEGÖLSPORUM

Saygılarımla