Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Bayram şu ifadeleri kullandı:
“Tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan ‘Covid 19’ salgınının önüne geçmek için alınan tedbirler hemen hemen her sektörü mali anlamda sıkıntıya sokarken, bu süreçten en fazla etkilenen alanlardan biri de toplu taşıma sektörü oldu.
ALİNUR AKTAŞ’A TEŞEKKÜR
Salgının yayılımının önlenmesi için toplu taşıma araçlarına getirilen kısıtlamalar nedeni ile krizin eşiğine gelen toplu taşıma sektörüne pandemi sürecinde de maddi ve manevi destek olmaya devam eden Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş beyin destekleri ile mazot, şoför maliyetleri gibi giderlerimizi karşılamaları sayesinde ayakta durmakta ve hizmete eksiksiz, standartlara uygun şekilde devam edebilmekteyiz. Bu sebeple esnaf arkadaşlarım ve şahsım adına Sayın Başkanımız Alinur Aktaş beye en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.
ALPER TABAN’A TEŞEKKÜR
Yine yaşanılan bu uzun zorlu süreçte araçlarımızda ki dezenfektan ihtiyacını, maske ihtiyacını karşılayarak bizlere destekte bulunan İnegöl Belediye Başkanımız Alper Taban’a, ayrıca toplu taşımada aksaklık yaşanmaması adına elinden gelen bütün gayreti gösteren esnafın dertlerine ortak olan BURULAŞ Genel Müdürümüz Mehmet Kürşat Çapar’a teşekkürlerimizi bir borç biliriz. İNULAŞ olarak tüm dünyanın acıyla tecrübe ettiği bu zor ve kötü günleri kıymetli yolcularımız için en doğru kararları alarak atlatmaya çalışıyoruz. Alınan önlemler ve tedbirler ile salgının beklenenden kısa süre içerisinde bitmesini temenni ediyoruz.”