İnegöl'de Partiler Ve Milletvekili Aday Adayları

İnegöl

İnegöl'de Partiler Ve Milletvekili Aday Adayları

İnegöl'de tüm siyasi partilere mensup aday adaylarını sizler için derledik. Şu ana kadar AK Parti Bursa milletvekilliği aday adaylığı için İnegöl'den iki isim resmen adaylıklarını açıkladı .

Buna göre Ak Partiden ilk aday İngaz Müdürü Faruk Coşkun oldu. Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Ulu Şehrin Kıymetli İnsanları Kardeşlerim, Kültürümüzün ve kimliğimizin kodlarının her bir taşına, toprağına, suyuna, kentine/köyüne yazılı olduğu Bursa ilimizden Milletvekili olmak için; AK Parti'den milletvekili aday adayı olma kararı verdim. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın, Vatanımıza ve milletimize faydalı olmayı nasip etsin. Destek ve Dualarınızla' dedi.

İkinci adaysa İnegöl Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Yurttutan oldu.Yurttutan  belediye meclis üyeliğinden istifa ederek, milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

Mhp'de ise şu ana kadar  milletvekilliği  aday adaylığına  bir tek olarak Eski ülkü ocakları başkanı ve MHP Bursa İl Yöneticisi Ümit Kaplan başvuruda bulundu.