Tarih: 13.10.2016 14:27

İnegölspor'a Deplasman Öncesi Yemekli Jest

Facebook Twitter Linked-in

Kasım Efendi Caddesi üzerinde bulunan Arda Lokantası yemek ve kahvaltı salonu, hafta sonu deplasmanda Aydınspor 1923 ile karşılaşacak olan İnegölspor'u ağırladı.
İnegölspor Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuları Arda Lokantası işletme sahipleri Ahmet ve İlker Agan tarafından sabah kahvaltısında ağırlandı.
Arda Lokantası İşletme Sahiplerinden İlker Agan, İnegölspor'umuza Aydınspor karşısında başarılar dileyerek, 'İnegölspor'umuz son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle yüzümüzü güldürdü. İlk önce bize bu mutluluğu yaşatan teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bizde takımımızın yanında olduğumuzu göstermek için kahvaltı vermek istedik. İlçe esnafı olarak takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. İnşallah hafta sonu Aydınspor'u yenerek üst sıralardaki yerimizi koruruz.'dedi.
Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ise 'Arda Lokantası işletme sahipleri Ahmet ve İlker Agan'a bizi bu nezih ortamda ağırladıkları için  yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Verilen her türlü destek bizi mutlu ediyor. Zaten bizim gerçekten her türlü desteğe ihtiyacımız var. İlçe halkımızdan bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bize verilen desteğin karşılığını aldığımız galibiyetlerle veriyoruz. Bu güne kadar gittiğimiz her kapıdan sağ olsunlar boş dönmedik. Yönetim olarak her tarafa ulaşamıyoruz. İş adamlarımızı kulübümüze destek vermeye davet ediyoruz. Takımımız son haftalarda güzel bir çıkış yakaladı. İnşallah hafta sonu Aydınspor'dan da istediğimiz sonuçla döner, ilçe halkımızı mutlu ederiz. Ben bugüne kadar takımımıza destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum.'ifadelerini kullandı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —