Tarih: 04.04.2018 18:59
Kafkasspor Veda Yemeğinde Buluştu
HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM
Veda yemeğinde açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Yücel Doğru ' 2017 - 2018 sezonu veda yemeğinde bir araya geldik. Futbolcularımızın, teknik ekibimizin ve yöneticilerimizin tamamını burada görmek beni çok mutlu etti. Öncelikle yönetim kurulumuza bu zorlu süreçte benimle birlikte hareket ettikkeri için teşekkür ediyorum. Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle koca bir sezonu geride bıraktık. Son ana kadar bize yaşattığınız heyecan için yönetim kurulumuz ve camiamız adına siz değerli futbolcu kardeşlerimize ve antrenörlerimiz Aydın Ungan, Özkan Özel, Mustafa Atar'a çok teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki play-ofa kalalım, o heyecanı sizinle birlikte camiamıza da yaşatalım. Fakat nasip buraya kadarmış. Son maçta oluşturduğunuz ortam, mücadeleniz ve saha içinde ki duruşunuz Bursa futbol camiasının takdirini kazandı. İnşallah önümüzde ki sezon bu heyecanı hep beraber yaşarız. ' diye konuştu.
ADAY DEĞİLİM
Önümüzde ki günlerde kongre kararı alacaklarını belirten Yücel Doğru ' Kafkasspor gibi büyük bir camiada 3 yıl yöneticilik ve 1 yılda başkanlık görevini yapma gururunu yaşadım. Kulübümüzün bünyesinde bulunan futbol harici de ki diğer branşlara da önem verdik. Satranç, Tekvando, Masa Tenisi ve Güreş'te ulusal dereceler elde ettik. Futbolda alt yapımıza daha fazla önem verdik. Tarihimizde ilk defa 2004 yaş grubumuzla Türkiye Şampiyonasında Bursa'yı temsil ettik. Mayıs aynda bir kongre süreci yaşanacaktır. Önümüzdeki dönem aday olmayacağım. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra gelecek yeni yönetim kurulumuz bu bayrağı daha ileriye taşıyacaklarından hiç bir şüphem yoktur. Şimdiden yeni seçilecek yönetim kurulumuza başarılar dilerim' diye konuştu.
TARAFTARIMIZ HEP YANIMIZDAYDI
Bu zorlu süreçte taraftarlarının kendilerine hep destek olduğunu belirten Doğru ' Taraftarlarımız sağ olsun hep arkamızda bir itici güç oldu. Hiçbir deplasmanda bizleri yalnız bırakmadılar. Son Gülbahçe maçında ki oluşturdukları ortamı tüm Bursa konuştu. Onlara da çok teşekkür edityorum' diye konuştu.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —