Tarih: 30.04.2016 15:25

KİMSE BU YAZILARDAN KORKMUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Dün akşam İnegölspor takım otobüsümüze yapılan taşlı saldırının ardından maçın oynanacağı statta da İnegölspor'lu futbolculara yönelik tehditler hakkında ilk açıklama İnegölspor Başkanı Eşref Güç'ten geldi.
İnegölspor Kulübü resmi sitesinden yazılı açıklama yapan Eşref güç, yapılan saldırıların İnegölspor'a değil Türk futboluna zarar verdiğini belirterek, şu açıklamalarda bulundu.
'Maalesef olmasını arzu etmediğimiz ve tavsif etmediğimiz olaylarla karşı karşıyayız. Dün gece otelde takım otobüsümüzü yapılan çirkin saldırının ardından statta da bu tür saldırıya maruz kaldık. Soyunma odalarına ve koridorlara 'Ölüm Var, Öleceksiniz, Ölüm yolu, çıkış yok' gibi yazılar yazılarak takımımızı baskı altına almaya çalışıyorlar. İnegölspor'a müthiş bir baskı yapılıyor ama İnegölspor bu baskıları yemez, elinden geleni yapar. Biz bu baskılardan çekinmiyoruz. Haddini bilmez bir kaç kişinin yaptığı çirkin olaylar bunlar. Burada İnegölspor'a değil Türk sporuna zarar veriliyor. Kimse bu yazılardan korkmaz, İnegölspor'un futbolcusu hiç korkmaz. Türk futbolunda böyle şeylerin olmaması gerekiyor'' dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —