Tarih: 12.02.2018 15:43

Mazeret yok İnegölspor Var!

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 3-0 yenen İnegölspor, 1 günlük tatilin ardından çarşamba günü oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına İnegölspor Sosyal Tesislerinde start verdi.

 
İnegölspor futbolcuları hazırlıklarına devam ederken aralarında eski başkan Mehmet Canalp olmak üzere, Kulüp Başkanı Münür Kanar, İnegölspor yöneticileri, Amigo Tevfik Taşkın ve taraftarlar bir araya gelerek birlik mesajı verdiler.
 
İnegölspor Amigosu Tevfik Taşkın yaptığı yazılı açıklamasında yönetim, taraftar ve halkın birlik ve beraberliğini vurgulayarak çarşamba günü oynanacak olan Eyüpspor maçına tüm İnegöl halkını davet etti.
 
Taşkın açıklmasında; ''Öncelikle ülke olarak geçtiğimiz sıkıntılı süreçte canlarını Al Bayrak uğruna feda eden tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ülkemize baş sağlığı diliyorum. Bilindiği üzere İnegölspor sezon başından bu yana sıkıntılı süreçleri kenetlenerek birer birer aştı. Yönetim, taraftar ve İnegöl halkı İnegölspor'a desteğini bir an bile esirgemedi. Efsane Maraton olarak İnegölspor'un olduğu her yerde vardık, olmaya da devam edeceğiz. Çarşamba günü Eyüpspor'u kendi evimizde ağırlayacağız. Üst üste kazandığımız maçlara inşallah bir yenisini daha ekleyeceğiz. Yönetimimiz, futbolcularımız, taraftarımız elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyor. Tüm İnegöl halkını çarşamba günü oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz ile İnegölspor'u 1.Lig'e taşıyacağız.'' ifadelerine yer verdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —