Tarih: 14.01.2015 11:27

PAZAR’DA HEDEF 3 PUAN

Facebook Twitter Linked-in

  1. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor, kamp döneminin ardından İnegöl’de topbaşı yaptı. Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Pazarspor maçından galibiyet elde etmek için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.
 
  1. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz İnegölspor, 2 etaptan oluşan Antalya kamp döneminin ardından 2. devre hazırlıklarına İnegöl’de başladı.
  KAMP HEDEFLERİMİZE ULAŞTIK Takımdaki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Kampımızı bitirdik. Kamp hedeflerimize ulaştığımızı söyleyebilirim. Çalışmalarımız hava soğuk olmasına rağmen güzel sahalarda oldu. Artık lig başlıyor. Diğer liglerden bir hafta erken başlıyoruz. İnşallah kış müsaade eder ve bu hafta maçımızı oynarız. Hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Tabi ki önümüzde bir hafta daha var. Yeni katılan arkadaşlarla ilgili olarak uyum çalışmalarımız devam edecek. Daha iyi bir hale gelmek için her zaman sistem üzerinde çalışmaya devam edeceğiz, sürdüreceğiz. İnşallah sezon sonunda istediğimiz yerde oluruz” dedi.   KAZANMAK İSTİYORUZ Pazarspor takımının iyi bir ilk yarı geçirdiğini aktaran Yıldırım, “Uyumlu ve hazır bir takım olduklarını düşünüyoruz. Zorlu bir maç olacaktır ama biz isteklerimize ulaşmak için bu maça çok iyi hazırlanacağız. Tabi ki kazanmak istiyoruz. İnşallah kazanırız” ifadelerini kullandı.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —