PROTOKOLDEN “82” GÖNDERMESİ

PROTOKOLDEN “82” GÖNDERMESİ

PROTOKOLDEN “82” GÖNDERMESİ

9. Olimpik Kurumlararası Futbol Turnuvası protokol üyelerinin karşılaşması ile start aldı. 8-8 biten açılış müsabakasında giyilen 82 sırt numaralı formalar, 82. il olmak isteyen İnegöl’ün bir göndermesi olarak değerlendirildi.

9. Olimpik Kurumlararası Futbol Turnuvası, önceki gün protokol üyelerinin forma giydiği gösteri maçıyla başladı. Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Jandarma Komutan Uğur Baş aynı takımda yer alırken Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile aynı takımda ter döktüler.

FORMALARDAN İNCE MESAJ

Müsabaka öncesinde konuşan Kaymakam Ali Akça, “Aramızda çok değerli oyuncularımız var. Belediye Başkanımız, Başsavcımız, Başhekimimiz, Jandarma Komutanımız buradalar. Tabi bizim takım biraz göbekli ancak şunu ifade etmek istiyorum; sağlam bir beyin için okumak lazım, sağlam bir beden içinde spor yapmak lazım. Biz insanın, sporun farkındalığını anlatmak için buradayız. Spor mücadelenin en meşru şekilde gösterildiği alan. Ben bu turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum, iyi olan kazansın” dedi.

UMUDUN DİLE GETİRİLMESİ

Forma numaralarının tamamının 82 olmasının sorulması üzerine konuşan Akça, “Tabi 82 güzel bir numara. Bir umudun dile getirilmesidir. Arkadaşlarımız bunu düşünmüşler” şeklinde konuştu.

FARUK COŞKUN SAKATLANDI

İNGAZ Müdürü ve AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Faruk Coşkun, müsabaka içinde girdiği ikili pozisyon sonrası sakatlandı. Faruk Coşkun mücadeleyi yarıda bırakarak saha kenarına geldi.

DOSTLUK KAZANDI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın 4 gol atarak yıldızlaştığı müsabaka 8-8 berabere tamamlandı.

TURNUVA FARKLI BAŞLADI

Turnuvanın ilk resmi müsabakasına ise Adliye, Uludağ Üniversitesi takımını 12-3 mağlup etti.