Son iç saha maçında hedef galibiyet !

Spor toto 2 . lig kırmızı grup 37. hafta mücadelesinde temsilcimiz İnegölspor, yarın sezonun son iç saha maçında Arnavutköy takımını konuk edecek.

Son iç saha maçında hedef galibiyet !

Lige büyük umutlarla başlayan , ancak önce hatalı teknik direktör seçimi, ardından mali sorunlarla savaşmak zorunda kalan temsilcimiz, yarın konuk edeceği Kuzey Marmara Arnavutköy spor maçı sonrası bu sezon ki iç saha maçlarını tamamlamış olacak. 

Serdar Eş yönetiminde hafta boyu tesislerde yaptığı çalışma ile bu maça hazırlanan İnegölspor'da, artık tüm oyuncular gözünü İnegölspor'da bundan sonra ne olacak sorusuna çevirmiş durumda.

Bu maç öncesi İnegölspor'da alacakları için federasyona başvuran Batuhan Altıntaş, Tuğbey Akgün ve Ferhat Görgülü kadro dışı bırakıldıkları için Yusuf Kocatürk ise sakatlığı nedeniyle kadrodaki yerini alamayacak.

Yarın saat 15  : 00'da İnegöl İlçe Stadı'nda oynanacak müsabakayı Ankara Bölgesi hakemlerinden Emre Kaan Çalışkan yönetecek. Yardımcılıklarını Ankara Bölgesinden Salih Burak Demirel ve Ankara Bölgesinden Faruk Yağlı yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Ankara Bölgesinde Özer Özden olacak.

Yarın grubumuzda oynanacak maçların programı ise şöyle  :