Talihsiz İşçinin Dramı

Talihsiz İşçinin Dramı

Talihsiz İşçinin Dramı

Mobilya Sanayi’de meydana gelen olayda asansör boşluğuna düşen Raif Ö isimli işçi ağır yaralandı. Ağır yaralı işçi yoğun bakım ünitelerinde yer olmadığı için saatlerce acil serviste bekletildi. Yapılan girişimler sonrası Raif Ö Yalova'da bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım bölümüne sevk edildi.
Olay saat 15:00 sıralarında İnegöl Ağaç işleri Mobilya Sanayi 14. Sokak üzerinde bulunan bir mobilya imalathanesinde meydana geldi.
imalathanede çalışan 39 yaşındaki Raif Ö. isimli işçi, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 2. kattandan asansör boşluğuna düştü.
Ağır yaralanan işçi diğer mesai arkadaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerin ilk müdahelesinin ardından inegöl devlet hastanesi acil servisine getirildi.
Ancak yapılan girişimler bir türlü sonuç vermedi. Saatlerce acils serviste doktorların kontrolünde bekletilen Raif Ö 4 saat sonra yer bulunmasının ardından ambulansla Yalova'da bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesine götürüldü. 39 yaşındaki işçinin durumunun kritik olduğu belirtildi.