Tarih: 10.07.2015 16:07

TRANSFERDE MERAKLI BEKLEYİŞ...

Facebook Twitter Linked-in

İnegölspor'da kongre sonrası tek gündem transfer diyebiliriz. Eşref Güç başkanlığındaki yönetim kurulu göreve gelir gelmez ilk olarak takımın başına Serhat Güller'i getirmişti.

Ardından yeni teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda gidecek ve kalacak futbolcularla görüşen transfer komitesi hocanın istediği futbolcularla büyük ölçüde anlaştı.

Hocanın istediği ancak takımda kalmayan tek isim kaleci Ali Türkan diyebiliriz.

İç transferi büyük ölçüde bitiren ve rotayı dış transfere çeviren İnegölspor'da birçok isim telaffuz ediliyor.

Ancak göreve gelen yeni yönetim hiç bir yeni transfer gerçekleştiremedi. Tüm camia yeni transferleri merakla bekliyor. Herkes gerçek hedefin ne olduğunu yapılacak transferlerle daha iyi anlayacak.

Bu çerçevede Göztepe'den Timur Kosovalı ve Balıkesirspor'dan daha öncede formamızı giyen İlhan Depe ismi en sık kullanılan futbolcular.

Önceki senelerde uygulanan transfer politikasında yüksek maliyetlerden sürekli kaçınan yönetimin, adı geçen futbolcuları transfer edip edemeyeceğini ilerleyen günler gösterecek. Ancak kuşku yok ki eğer üst lig hedefleniyorsa camiayı heyecanlandıracak bu tip bir kaç transfere kesinlikle ihtiyaç var diyebiliriz.

Sabırla bekliyoruz, umarım görevdeki yönetim kurulumuz gerekli takviyeleri yaparak ekibimizi sezon sonu özlenen ve beklenen yere taşır...

SAYGILAR ..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —