YOL İSYANI

YOL İSYANI

YOL İSYANI

Mahmudiye mahallesi ağaç işleri 26. sokak esnafı bozuk yollarından şikâyetçi.

Uzun süren kış sezonun mağduru olduklarını belirten 26. sokak esnafı yetkilerden sorunlarına çözüm bulmalarını istiyorlar.

Sokaklarının asfaltlanmamasının yağan yağmurlarda su birikintilerine ve çamura sebep olduğunu belirten esnaflar Büyükşehir belediyesinden sorunlarına çözüm bulmalarını istiyorlar.

26. sokak esnafları adına bir açıklama yapan sandalex firması sahibi Dursun Tokuş “ Esnaflar olarak sokağımızın yolunun asfaltlanmasını istiyoruz. Kar ve yağmurdan dolayı sokağımızın yolunu kullanamaz durumdayız. Bu sorunumuzu birkaç kez İnegöl belediyesine ilettik sağ olsunlar onlarda çakıl taşı atarak geçici çözümler ürettiler. Yolumuz çakıl taşlarıyla geçici olarak düzeltilse de tekrar yağmur yağmasıyla yine aynı sorunlarla karşı karşıya kalıyoruz. Sorunumuzun kökten çözümü için asfalt yapılması gerekiyor asfalt işi de Büyükşehir belediyesine ait olduğu bilgisi bizlere ulaştırıldı. Büyükşehir de muhatap bulamıyoruz şikâyetlerimizi iletmemize rağmen sorunumuz çözülmüyor. İlçe belediyemizin sorumluluğunda olmasa da bizlere yardımcı olmalarını ve yolumuzu asfaltlamalarını istiyoruz” dedi.