Merkez Park Şekilleniyor

İnegöl Belediyesi, şehrin merkezinde prestijli bir meydan kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan Kent Meydanı ve Yaşam Alanı projesi devam ederken, bir yandan da eski hükümet konağı, kaymakamlık lojmanı ve sedir kafenin bulunduğu alanda meydanı tamamlayacak 11 dönümlük arazi üzerinde Merkez Park projesi yükseliyor. Çalışmaları bir süre önce başlayan Merkez Park Projesi, hızla ilerliyor.
BETON DÖKME İŞLEMİ SÜRÜYOR
Vatandaşların da heyecanla beklediği projede, yer altı otoparkı için beton dökme işlemi sürüyor. 7 ay hedefiyle ilk kazmanın vurulduğu Merkez Park projesinin 2023 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.
İNEGÖL’ÜN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Şehrin merkezinde adeta İnegöl’ün çehresini değiştirecek projede, özellikle yeşil alanlar dikkat çekiyor. Proje kapsamında alanda halihazırda bulunan 90 civarında ağaç 280’e çıkmış olacak. Projenin yer altı otoparkı 130 araç ve etrafındaki açık otoparkların sayısı ise 70. Toplamda 200 araçlık otoparkın oluşacağı projede, bölgedeki ATM’ler de daha düzenli ve toplu bir hale getirilecek. Beraberinde bisiklet park alanları, kafeterya, yürüyüş yolları ve etkinlik alanları ile İnegöl’ün nefes alacağı bir meydan oluşmuş olacak.
Bu haber 430 kez okundu.
HABER LİSTESİ
-
01
DSÖ’nün olağanüstü gündemi; TürkiyeDünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı ve Ulusal Ağ Koordinatörleri, “Türkiye’de Yaşanan Deprem ve Mevcut Durum” konusuyla olağanüstü toplandı. -
02
Gülerer’den teşkilatlara teşekkürAK Parti’de temayül yoklamaları sona ererken, AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Semih Gülerer katılım gösteren tüm AK Parti üyelerine teşekkür etti. -
03
İsmail Ertekin ile yollar ayrıldıDeplasmanda düşme hattındaki Tarsus İdman Yurdu ile 3-3 berabere kalarak büyük hayal kırıklığı yaratan Bursaspor’da, teknik direktör İsmail Ertekin ile yollar ayrıldı. -
04
İki motosiklet çarpıştı 1 kişi ağır yaralandı !Atatürk bulvarı üzerinde iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. -
05
Muharrem İnce 100 bin imzaya ulaşarak aday olmaya hak kazandı14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylık başvurusu yapan Muharrem İnce, 100 bin imzaya ulaştı. Böylece, Muharrem İnce aday olmaya hak kazandı.