Rafadan Tayfa İnegöl’e Geliyor

Belirli gün ve haftalara yönelik düzenlediği programlarla farkındalık oluşturan İnegöl Belediyesi, 05 Haziran Dünya Çevre Gününe özel bir etkinlikle hazırlanıyor. Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında 04 Haziran Cumartesi günü Çevre ve Çocuk Şenliği düzenlenecek. Şenlikte çocukların hayranlıkla takip ettiği TRT’nin eşsiz yapımı “Rafadan Tayfa” ekibi İnegöllü miniklerle buluşacak.
Cumartesi günü 17.00’da Hikmet Şahin Kültür Parkı Amfi Tiyatro karşısında gerçekleştirilecek İnegöl Belediyesi Çevre ve Çocuk Şenliği programında; sıfır atık sergi alanları, eğlence parkurları, sahne gösterileri ve atölye çalışmaları yer alacak. Rafadan Tayfa grubu da akşam 20.00’da şenlikte çocuklarla bir araya gelecek. Sahne gösterisi, konser ve dijital oyunlar ile karaoke gösterisi yapılacak.
Bu haber 500 kez okundu.
HABER LİSTESİ
-
01
Bursa’ya şehit ateşi düştü !Bursa’ya bir gün arayla bir şehit ateşi daha düştü. -
02
18-25 yaş arası tüm gençlere Müzekart ücretsizBakan Kasapoğlu, 18-25 yaş aralığındaki gençlere müze ve ören yerlerine ücretsiz girebilecekleri “Müzekart GNS” vereceklerini söyledi. -
03
Cenaze şerifesine su bile döktürmediler !Kamuoyunca “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenazesine ilişkin, “Cenaze şerifesine su bile döktürmediler” dedi. -
04
Demir fiyatlarının düşmesi konut fiyatlarını düşürmez !İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, maliyetlerin çok yüksek olduğunun altını çizerek demir fiyatının düşmesinin konut fiyatlarında bir düşüş sağlanmayacağını belirtti. -
05
BAŞARILI KALECİ KURTULUŞ DEDİGeçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de Şampiyon olarak BAL ligine çıkan 1947 Çekirge İdman Yurdu’nun kalesini koruyan, BAL Ligi tecrübeleri bulunan Kaleci Berkay KARAKUZU kendisini sarı kırmızı renklere bağlayan imzayı attı.